lyftkran för trädfällning nära hus

Fällning av träd nära hus

Träd kan ge skugga, skönhet och avskildhet till din trädgård. Men ibland kan träd bli för stora, sjuka eller utgöra en risk för ditt hus. I dessa fall kan det bli nödvändigt att fälla trädet.

Att fälla ett träd nära hus kan vara en komplicerad och riskfylld operation. Det är viktigt att ta hänsyn till många faktorer.

Hur stor är risken att ett träd faller på huset?

Det är omöjligt att ge ett exakt svar på den frågan utan att ha inspekterat trädet och dess omgivning i detalj. Men generellt sett är risken ganska liten. De flesta träd faller inte bara av sig själva, och det finns många tecken som tyder på att ett träd kan vara farligt.

Faktorer som kan öka risken vid träfällning nära hus

Faktorer att ta hänsyn till innan trädfällning nära hus

Som professionell trädfällare anser vi att det är ytterst vikigt att noggrant överväga följande faktorer innan man fäller ett träd nära ett hus:

Tekniker och metoder för trädfällning nära hus

Som professionell trädfällare på Tapper Trädfällning varierar vi våra tekniker och metoder beroende på trädets egenskaper, omgivningens komplexitet och säkerhetsaspekter. Här är några vanliga tekniker:

Sektionsfällning

Riktningsfällning

Kranfällning

Stubbfräsning

Behöver du hjälp att fälla höga träd nära ditt hus?

Vid frågor eller funderingar når du oss på 0707526797 eller så kan du fylla i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig.

KONTAKTA OSS