lyftkran för trädfällning i Stockholm

Trädfällning Stockholm

Snabb, säker och prisvärd trädfällning i hela Stockholm. Vi utför även trädfällning i Sollentuna, Järfälla, Täby och Upplands Väsby.

Trädfällning Stockholm

Vi utför trädfällning i hela Stockholm men även andra sorters jobb rörande träd däribland bortforsling av avfallet efter jobbet är utfört eller om du önskar stubbfräsning m.m. Vi är verksamma i hela Stockholm så behöver du hjälp att fälla den där eken eller björken som står och skymmer solen eller står för nära huset så tveka inte på att kontakta oss. Oavsett plats och storlek på trädet är vi behjälpliga när det kommer till trädfällning i Stockholm.

prisvärd trädfällning i Stockholm med motorsåg
säkerhet är oerhört viktigt vid trädfällning i Stockholm

Gör en säker trädfällning i Stockholm

Vi har fällt träd i de flesta områdena och har en lång erfarenhet av just trädfällning i Stockholm. Vi vet därför också att jobben alltid skiljer sig åt, ena dagen är det en stor ek som ska fällas och andra dagen en mindre björk. Oavsett plats och storlek på trädet utför vi allting korrekt och säkert och har alltid stor respekt för riskerna som kommer med trädfällning. Vi är utbildade och har motorsågskörkort vilket gör att vi även kan utföra mer avancerade trädfällningar på ett mycket säkert sätt.

Vad kostar trädfällning i Stockholm?

Pris för trädfällning i Stockholm varierar men du kan räkna med någonstans från 2000 - 4000 kr (efter rutavdrag) för mindre träd och från 10 000kr och uppåt vid större träd. Detta är ingen exakt prisuppskattning då priset påverkas av andra faktorer mer än ort och storlek på trädet till exempel risken med att fälla det enskilda trädet. Vill du få en mer exakt prisbild kan du kontakta oss. Då blir det enklare för oss att göra en prisuppskattning vad det kommer att kosta att fälla just ditt specifika träd eller om det är flera träd det rör sig och om du önskar bortforsling. Priset du får för trädfällningen är inklusive moms efter rutavdrag.

såga grenar ingår i priset för trädfällning
verktyg för trädfällning

Regler för trädfällning i Stockholm

Att fälla träd medför en hel del risker och därför är det viktigt att man följer de regler som gäller vid trädfällning.

  • Du får inte fälla träd på någon annans tomt

  • Att fälla träd på mark som tillhör kommunen är också förbjudet

  • Vid trädfällning på egen tomt är det oftast okej såvida området inte är K-märkt eller detaljplanerat då kan du behöva ansöka om marklov och tillstånd från länsstyrelsen (är du osäker kan du ta kontakt med kommunen för att säkerställa ovannämnda).

Hur går trädfällning i Stockholm till?

Steg 1

Du hör av dig till oss och beskriver kort vad du behöver hjälp med och får en prisuppskattning.

Steg 2

Vi besöker dig och lägger en kort plan om hur trädet ska fällas på bästa sätt. Säkerheten är viktig att ta i beaktning här, närliggande hus t.ex.

Steg 3

Trädet fälls på ett snabbt och säkert sätt.

Steg 4

Vi tackar för oss och bortforsling av trädet sker. Lämnar alltid rent och snyggt.

Frågor?

Vid frågor eller funderingar når du oss på 0707526797 eller så kan du fylla i kontaktformuläret nedan så återkommer vi till dig.

KONTAKTA OSS
Vart är Tapper Trädfällning verksamma?

Vi har utfört massvis med trädfällningar över hela Stockholm. Här är ett axplock av områden vi utför trädfällningar i: